כתבתי. לא שמרתי הכל נמחק..........בקיצור נמאססס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/01/2022 | 10:20 | מאת: מיכל...

נמאס מהקורונה...בלאגן בבית.ולא יותר בטוח בעבודה....קאפסולות בבית ..תלויים באחרים זה הכי גרוע!!!! מותשת, עייפה...ופתאום כל כך, כל כך רוצה אותה- המטפלת. שתרגיע את הפנים... ש...רוצה פתאום פגישה....מתחים ועצב שמשתלט. .. (סוריקטה- אולי זה סימן לשחרר. עכשיו תוכלי לנשום קצת...) איך אתם עם הקורונה??? אוףףף בעבודה לחץ ובבית לחץ...נמאסססס

27/01/2022 | 19:40 | מאת: מיכל...

רק להוסיף שאני בבית. עוד לא חזרתי לעבודה...חטפתי קשה....אוףףף והבית הדבקתי אותם ... והלחץ מורגש. צריכה מנוחת נפש בעיקר...ו...אולי טיפול שוב...לא פונה אליה...יעבור. ...כרגע מחפשת שלוות נפש..

27/01/2022 | 21:03 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, הקורונה חזק ברקע. המחלה טרם הגיעה אליי באופן ישיר. אבל מרגיש שהולך וסוגר עלינו. הכל אותו דבר ושום דבר לא אותו דבר. לא זוכרת אם רשמתי כאן - אבל לדעתי לעולם לא יחזור להיות מה ש'היה קודם'. דברים משמעותיים ישתנו כאן באופן מהותי. בעידן הקורונה מתו לפחות ארבע דמויות משמעותיות שהכרתי. שניים באמת מקורונה המחלה. איכשהו מחכים שנהיה כבר סוג של אחרי. המון אנשים מותשים ומתפרקים ומעורערים. גם האמון. עצוב מאד. מדאיג. גם מקומם. לפחות בתור התחלה - אאחל לך שיחלפו חמישה הימים האלה ושבדיקות האנטיגן של היומיים האחרונים בהם - תצאנה שתיהן שליליות. סופ"ש רגוע, סוריקטה

הי מיכל, למה לא? לגטימי ביותר. אודי

02/02/2022 | 09:54 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי קשה מאוד ההתמודדות עם הקורונה נכון מאוד מהצד נראה כאלו זה רק עוד משהו שתכף יחלוף אך זה לא כך מאחלת לכם החלמה מהירה ורפואה שלמה לכל המשפחה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית