אחת יחידה ומיוחדת שליייי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/01/2022 | 14:45 | מאת: חטוליטוש

היום באה אלי מהבוקר כן הן חזרו הביתה והיא שוב קרובה אלינו.. אומרים לי שאני פריירית שמסכימה לתת לאמא שלה להביא אותה אלי כדי שהיא תלך לסידורים ומעכשיו תנצל אותי כל הזמן ! מי שאין לו נכדים שלא רואה אותם כמה שרק רוצים יכול להבין כמה שזה עדיו ומאוד מסובך ומורכב כל מערכת היחסים שלי עם מי שכבר אינה כלתי המחשבה המובילה אותי רק להיות עם המיוחדת שלי כמה שרק אפשר כדי שלא יהיה נתק ממנה אלינו ולמשפחה בכלל! נכון היא ( מנוולת) ועושה לבן שלי צרות בלי סוף וזה כואב עד שהנשמה בוכה מכאב אך הבן שלי כעת כבר גר אצלי בבית מוגן ממנה ואם לא אהיה בסדר איתה מה יהיה על המיוחדת שלי?? אז תגידו מה שתגידו ואני מקבלת כל ביקורת שתהיה אך לא יכולה לוותר עליה המיוחדת שלי !! אשמח לשמוע את דעתכן ואודי כמובן חטולית

27/01/2022 | 05:39 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, אין לך מושג כמה טוב שיש סבתא כמוך שמאזנת. זה יכול להציל את הילדה המיוחדת במובנים רבים. מוצאת קווים מקבילים רבים בין הסיפור שאת מספרת לעברי הרחוק. הודות לסבתא (מצד אבא) ולמרות שהיא ספציפית הייתה סופר קמצנית, הודות לה (גם), איכשהו ניתנה לי נקודת פתיחה פחות גרועה. משובב לב ומפעים לשמוע את מה שאת רושמת. שמרי על עצמך - בשבילך, בשבילה. סופש נעים, סוריקטה

27/01/2022 | 06:59 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, את נוהגת בתבונה רבה. אהבה ונתינה ללא תנאי. מנסה לשמור על קשר רציף עם הנכדה ומוצאת דרכים להתגבר על המכשולים שמעמידה הכלה לשעבר. כל הכבוד. שלך שירה

27/01/2022 | 08:33 | מאת: מיכל...

חטולית יקרה, מצטרפת לסוריקטה. ממש טוב שיש אותך!!!!!!

27/01/2022 | 10:20 | מאת: אביב 22

חטוליתוש נפלאה את אלופה !!!!!! היכולת הזאת היא גדולה ממש ואני הכי מבינה אותך תשמרי עלייך אביב

הי חטולית, טוב את עושה, חד משמעית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית