גם הוא חלה בקורונה ומונשם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/01/2022 | 18:44 | מאת: סוריקטה

האיש הטפיל ההוא שהיה חבר של אמא. מכחיש קורונה, מתנגד חיסונים וטיפולים בכלל, מעשן כבד, וכל החיים אחד מהמטורללים והאלימים שחוויתי. עשרות שנים חלפו והגיע הגבול גם לאיש חסר הגבולות. כשהתבשרתי - חלף בי ערעור גדול מאד. והנה כרגע מגיע מידע נוסף על התנהגות נוכלית שלו של הרגעים ממש לפני. טוב, הי כולם, שיתוף שכזה, וכרגע אני אולי פוחדת, סוריקטה

24/01/2022 | 19:36 | מאת: מיכל...

יקירתי..... הוא הביא את זה על עצמו..לא שמגיע למישהוא... בכל זאת אנחנו פה. לידך. אל פחד.

24/01/2022 | 20:10 | מאת: חטוליטוש

סוריקטה יפה שלי .מקווה שלא הלכת לבקר אותו רק זה היה חסר לך תמשיכי לשמור על עצמך את יקרה מאוד מאוד חטולית

הי סוריקטה, ערעור גדול, ואני מקווה שחלף. ושחלפו להם גם רגעי הפחד. אודי

25/01/2022 | 05:09 | מאת: סוריקטה

הוא הביא את זה על עצמו, גם אמא שלי גרמה למצבה ההוא, אמנם בהשפעתו השלילית מאד עליה של אותו איש. היא בחרה בו וויתרה עליי והפנתה לי את הגב. רגשות האשמה שלי עדיין עובדים באוטומט, למרות שבאיש הזה עצמו, בשונה מאמא, שצימוקים אולי היו שם, לא הצלחתי לראות כל חלק חיובי ביחס אליי. סדיסט. אנס. נצלן. מרושע. הוא גם נוכל סדרתי וניצל נשים חלשות נוספות מסתבר. פחדנו שהוא ייפגע בבית או ברכוש, כלומר, יצית, למשל. שאם מי מאיתנו יפגוש אותו הוא ירצח. ממש ברמה הזאת הוא מוטרף. כרגע לא הוא ולא היא, אמא, מהווים סכנה ריאלית, היא - מתה. הוא - כרגע לא מתעורר. אבל האימה שבי נותרה. מדהים איך שניהם וכל אחד מהם לחוד הצליחו לחיות כל כך הרבה שנים וכמה הרס לזרוע. לא ישנתי בלילה מרוב פחד, למרות שכן השתמשתי בתרופות נוגדות חרדה. עדיין מאחלת ימים רגועים. סוריקטה

25/01/2022 | 05:12 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, שנים שרגלי לא דרכה ברחוב בו הוא והאמא גרים מרוב אימה. לו הייתי פוגשת מי מהם - מכירה את התגובה שלי - הייתי נופלת להקאות וחוסר יכולת לזוז וההתאוששות הייתה איטית. אז לא - רק זה חסר לי. חוצמזה שהוא במחלקת קורונה ולא ממש נותנים להיכנס לשם לכל אחד. סוריקטה

25/01/2022 | 05:14 | מאת: סוריקטה

הי אודי, גלים של אימה - ככה זה. גבוהה ושוכך. כך וכך. כפי שרשמתי קודם, השתמשתי בתרופות נוגדות חרדה ועדיין לא ממש הצלחתי לישון הלילה. תודה, סוריקטה

26/01/2022 | 05:05 | מאת: סוריקטה

העיתוי והדרך בה זה קרה... זהו. סוריקטה

26/01/2022 | 12:02 | מאת: אביב 22

אין לי ממש מילים רק להגיד לך שאתך את יכולה לשחרר צעקה לעולם עם כל הכאב הצער לא על אבדנו כי עם על כל השאר ... וזה שמת אולי ישחרר ממך את כל הכעס הכאב התסכול ויאפשר לך לחיות .. אוהבת אותך מקווה שהייתי מספיק מסונכרנת לך כי בעצמי לא בטוחה בזה כרגע .. אז סליחה אם לא חיבוק ענק אביב

26/01/2022 | 12:19 | מאת: אביב 22

קראתי עכשיו גם את תגובותייך לאחרים טוב שמת ....נגמר הסיוט מותר לחיות ואולי עכשיו בלי פחד עוד חיבוק אביב

27/01/2022 | 05:45 | מאת: סוריקטה

אכן על האובדנים הרבים... הצעקה עדיין לא יוצאת, זה מדהים. רק כאן, לצערי רק כאן יש קצת מי שמבין, ורק כאן קצת הקשבה לפעמים. ובעיקר את, אביב. לא מרגישה כעס על פני השטח. אולי הוא מאד נחבא וגם אחראי לעכבות. לא יודעת. בעיקר עצב עמוק מאד. תודה ונשיקות, סוריקטה

27/01/2022 | 06:51 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה איתך מקווה שהמוות שלו ישחרר בך משהו. ועדין... בטח מבלבל וסוער שלך שירה

27/01/2022 | 10:04 | מאת: סוריקטה

שירה יקרה, תודה שהשמעת קולך. תודה על המילים הטובות, השתתקת קצת מאז, את יודעת, דואגת לך, סוריקטה

27/01/2022 | 10:18 | מאת: אביב 22

לאט יקרה , תני לעצב מקום . בקצב ובזמן ואיך שנכון לך כמו שאודי אומר . אתך בלב , בהחלט מבינה אותך בעמקי ליבי אביב

30/01/2022 | 07:01 | מאת: שירה2017

תודה על הדאגה. השתתקתי מאוד בהרבה מובנים. לא זוכרת מאז מה השתתקתי... הזכרון שלי גם השתתק (תזכירי לי?) (ולך אגיד כאילו זה לא חשוף כאן לעיני כל שאני במצב... ולא רואה איך לצאת קצת כדי לנשום) מקווה שחם לך בימים הקרים האלה כי לפחות הבסיס הזה... מקווה שאולי בסודי סודות מתעורר אצלך קצת אביב בפנים אחרי שהלכו לעולמם.... מקווה בשבילך כל כך לימים שקטים. (תכתבי סוריקטה, תכתבי, תספרי את הסיפור שלך תכתבי כמלאכת ריפוי תכתבי כי יש בך כשרון אדיר, תכתבי את הלא יאמן שלך) שלך שירה

02/02/2022 | 09:48 | מאת: חטוליטוש

אהובה שאת ויקרה מאוד אם את שמחה שמחה בשמחתך ואם עדיין לא יודעת אייך להגיב או להרגיש אני איתך בחיבוק גדול כל מה שנכון לך אני איתך רק עכשיו נכנסתי וראיתי את הודעתך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית