לקחתי- אם כבר חיוביים למצות את זה כמה שאפשר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2022 | 11:41 | מאת: מיכל...

אז כן, גם אני נפלתי במלתעות הקורונה.. ואני מרגישה רע, חולה עם כל התסמינים בגדול כמו שפעת...אבל הי, שפעת זאת מחלה נוראית!!!! כל מי ששומע בתקופה הזו שאת חיובית לקורונה חושב שאין תסמינים ושזה קל...וההורים כבר מתחרפנים מבידודים..ברור!!!!! וגם המפקחת- ומה היא אומרת? אולי יש לך שפעת וזה לא קורונה- הלו- בדיקת pcr מה לא מובן??? אז את חוזרת אחרי 5 ימים, לא תצטרכי מחליפה ביום הזה...פחחח רגע אני חולללללהההההה!!!!!! מה לא מובן? תני דקה להיות חולה.. אוףףףף. מקוררת, משתעלת, כאב ראש, שרירים הכלללל. וממי נראה לכם נדבקתי?ילדים ..מכניסים לגנים ילדים עם תו ירוק ששהו ליד סייעת חולה יום לפני...בלי בדיקה כי רק אחרי כמה ממים מדבק??? בקיצור ברדק. ובבית- קפסולות..הבכור גם חולה מאומת..ושמירת מרחקים אוכלים בנפרד. ובלאגן חוגג... רוני יקרה- חיובית, לשמור על אופטימיות..תמיד יכול להיות יותר גרוע... אודייייייי...מבטלים בידודים נכון וראוי. אך אלוהים שומר על ילדי הגן פחות מזה על ילדי בית הספר..וההמשך ידוע:(

24/01/2022 | 05:25 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, את יודעת כל התקופה הזאת של הקורונה לא לקחתי חופש, למעשה אפילו עבדתי הרבה יותר. אחד ההסברים שרכבתי עליהם הוא, שלכתגיע אליי הקורונה ישירות או עקיפין - אז ה'חופש' (ממש לא) יהיה כפוי. וכך יהיו אלה הימים שירדו לי בספירה בהקשר השכר והעבודה. אבל ת'כלס, כל השנים, בלי קשר לקורונה, לא היה לי באמת חופש וגם לא לקחתי ימי מחלה, כך שאניח שזה עניין עגום מול עצמי. אני לא מאפשרת לי חופש. כלומר, חלקים מול חלקים. מן הסתם כבר מכירה רבים שחולים או היו חולים, נמצאת איתם בקשר ומקשיבה, אנחנו בעיצומו של הגל הגדול. מבינה איך אנשים מרגישים, לא כיף, ובעיקר ההתנהלות של הבידוד - נורא. אבל תראי (אולי) איך את מתחברת לדרישה הרומסנית שתחזרי לעבוד תוך חמישה ימים בול. כלומר, ייתכן שקיים גם בך עצמך חלק שמזדהה עם התובענות הנוקשה, ובמקביל חלק שמבקש מרווח ומרחב. חושבת שאילו יכולנו לבקש עוד יום בחזקת אוויר לנשימה, כשבריאים ומסוגלים - היה בזה המון. שלך, סוריקטה

24/01/2022 | 13:20 | מאת: חטוליטוש

מאמי החלמה מהירה מהקורונה כן זה כבר ממש כמעט בכל בית ויש בתים שגם כבר פעם שניה הפחד שלי זה רק שאמי לא תדבק עם כל מחלות הרקע שלה לא שלי חסר אבל ממש נמנעת מלצאת מהבית אם לא חייבת חטולית

24/01/2022 | 18:50 | מאת: מיכל...

תודה יקרות.... מצב לא פשוט..אין מחליפות, גנים נסגרים ומעבירים ילדים מגן לגן. הערבוב הזה לא טוב למחלת הקורונה..לדעתי מזה נדבקתי. אלוהים מרחם על ילדי הגן .... אבל לא מאפשר לנו מרחב...

24/01/2022 | 20:29 | מאת: סוריקטה

...מסיבות דומות, מניחה, מעבירים גם תלמידי בתי ספר בין כיתות. השם ירחם. כך, כנראה, נדבקו לאחרונה אחייניתי ואמא שלה. בלגן שהפסקנו להבין ובעיקר סבל אופף. חבל ועצוב. סוריקטה

הי מיכל, תנוחי היטב. זה מותר, לגיטימי ואף רצוי למצות את זה ולהיות בשקט ובסוג של חופש. יחסית... ועם האומיקרון - עוד מעט כולם חולים... ובינתיים, החלמה מלאה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית