חיובית...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2022 | 19:05 | מאת: רוני

הכל כל כך שלילי פה.רבה עם כל העולם,נעלבת,כועסת, מרעילה. אז איך אני יכולה להיות חיובית ולשבת בבית איתי?

הי רוני, נראה לי שדווקא עכשיו להיות שלילי זה דבר חיובי. ואם כבר חיוביים - אז למצות את זה כמה שאפשר. אודי

21/01/2022 | 06:16 | מאת: סוריקטה

הי רוני, גם לי ישר קפצה האסוציאציה שלהיות 'שלילי' היום זה חיובי. מישהי צוחקת עליי שאני בחורה שלילית, כי כל בדיקות הקורונה שעשיתי עד כה יצאו שליליות. גם לא ייתכן שהכל שלילי או חיובי באופן טוטאלי. אחרת, אין משמעות לא לזה ולא לזה. וכמובן, הפיצול המוכר והקושי לראות את השלם הלא מושלם. כן אפשר בסופו של דבר קצת לאזן את התפיסה. אפשר לנסות ויש הצלחות. לא בין יום, גם לא חודש או שנה, אבל הרשי לי להאמין שכן. וגם אולי זה גל של עוצמות כאלה והוא ישכך מעט. מי שבעיקר צריכה שיהיה לה נוח יחסית איתה הלא היא את עצמך. וזה גם בסדר לרצות להיות במרחק לפעמים. הקונפליקט בין הרצון לקירבה גדולה למרחק אינסופי גם הוא מוכר. איך את עם בעלי חיים? הם בדרך כלל נשארים נאמנים וגם הציפיות שלנו מהם שונות מאלו מול בני אדם. שבוע טוב, סוריקטה

21/01/2022 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הבנתי לא נכון. סורי. אבל דבריי הקודמים עדיין תקפים. אם התכוונת לכך שאת חולת קורונה מאומתת - אז אשלח בנוסף איחולי בריאות והחלמה מהירה. מקווה שבכל זאת את לא לבד לבד ויש מי שדואגים לך מבחוץ. מקווה שתוכלי לקבל את הטוב פנימה. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית