ימים מתישים וכואבים נורא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2022 | 11:37 | מאת: חטוליטוש

לאחר שנבעו האורחים חזרה לביתם אמי נותרה מותשת נפשים וגופנית ..רצתה לתת להם את מלא החופש שיעשו כל שעולה על ליבם רק לא ידעתי עד הבוקר שהיא גם נפגעה ממילים קשות שנאמרו על ידי אחי...מקווה שהצלחתי להרגיע אותה על מנת שתחזור לשיגרה המבורכת שלה ברגיעה וכן..אנחת הרווחה מקבלת הגט של הבן שלי ... אך אני ...לא יודעת להסביר מה..!? אם זה רק ממזג האוייר הקר ..אם זה מהלחצים הנפשיים שעברתי בתקופה האחרונה או משהו אחר נכון שהייתי גם חולה תוך כדי אבל הכאבים הגופניים מהם סבלתי לא יודעת להסביר..הרגשתי כאבי טופת וגם תסמינים של קורונה ..נשפכתי וצנחתי באין אונים לתוך ...מה זה היה? שבוע קשה עשיתי בדיקה ויצאתי שלילית ועדיין הכל נשאר שם הכאבים וכל השאר חטולית

הי חטולית, אכן ימים קשים ומתישים. אולי כעת אפשר לחזור לשגרה יותר רגועה, כמו שתיארת לגבי אמך והביקור... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית