פחדים/ חרדות לא הגיונים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2022 | 14:17 | מאת: ינשוף

כמה זמן אני באי שקט הגוף רועדת.. מרגישה שהנפש מנסה לצאת מהגוף כי הפחד משתק אותנו אני מתפקדת כאשר בפנים מתפרקים כל כך מפחדים ורק רוצים להיות בבית מביאה את זה לטיפול אבל לא מצליחים להרגע האמת... שממש קשה לנו

20/01/2022 | 06:01 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, האימה המשתלטת שהטילו בנו אלו שתקפו. רואים אותה בעיניים שלנו, כמה אנחנו מבוהלים. מה אומר, עצוב מכעיס. סופש נעים, ואולי אי פעם הפחדים ינדדו קצת מאיתנו. סוריקטה

20/01/2022 | 11:12 | מאת: חטוליטוש

ינשופית מתוקה שלי כמה מזדהה איתך בתקופה האחרונה פשוט ככה מצטערת שקשה לך כל כך מבינה אותך ומחבקת אותך ... אוהבת אותך חטולית

הי ינשוף, תחושות אימה ופחד אלו - את יודעת מה מעורר אותם? אני מקווה שהשקט יחזור במהרה. טוב שאת מביאה זאת לטיפול, ואני משער שהחוויה תתאזן במהרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית