איחולי המשך שבוע נעים וסופש נעים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2022 | 06:17 | מאת: סוריקטה

הי כולם, פשוט חיבוקים לכולם. יוצאת לעבודה בשעות המאד קרות האלה בבוקר, אבל עם אנרגיות טובות סך הכל. וגם בריאה סך הכל. עובדת המון שעות וחוזרת בערב מאוחר. למרות הגיל עדיין נשמרה היכולת להישאר על הרגליים המון שעות. שמחה שאורח החים שלי אינו יושבני בשונה מרבים אחרים. עדיין די זריזה וקשובה ומגיבה יחסית מהר. סופש נעים סוריקטה

19/01/2022 | 09:50 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה הודעה שלך חמם לי את הלב! חיבוק גם לך! מאחלת לך המשך בריאות טובה. אוהבת, ינשופים

20/01/2022 | 11:07 | מאת: חטוליטוש

סוריקטה יפה שלי כמה טוב לשמוע ממך כאלה מילים נהדרות הלוואי שתמיד תהי מלאת אנרגיות טובות וכוחות לקום בבוקר בשעות מוקדמות ולצאת לעבוד זו ברכה את נהדרת שלי אוהבת אותך חטולית

הי סוריקטה, יופי של אנרגיות! שיהיו ימים טובים וחמימים של חורף. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית