יום שלישי יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע. נשוב ונפגש ברביעי. שמרו על עצמכם, אודי

17/01/2022 | 23:08 | מאת: אביב 22

אודי ממש תודה על הסגירה הזאת למרות שלא היו הודעות ... אביב

20/01/2022 | 08:20 | מאת: סוריקטה

מצטרפת לתודות של אביב (אין כמוך, אביב). גם כשאין מילים מובעות בכתב - מסיבות אשר תהיינה - סביר שאנחנו עדיין כאן. סוף שבוע נעים, סוריקטה

20/01/2022 | 08:22 | מאת: סוריקטה

מצטרפת לתודות של אביב (אין כמוך, אביב). גם כשאין מילים מובעות בכתב - מסיבות אשר תהיינה - סביר שאנחנו עדיין כאן. סוף שבוע נעים, סוריקטה

20/01/2022 | 11:09 | מאת: חטוליטוש

מסכימה איתך יושבת בבית עם מזגן דולק ועדיין קפואה מלהכנס ולשתף אולי בכל זאת יוצאים ממני כמה מילים ובאמת תודה לך אודי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית