לילה טוב דוד אליקופטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/06/2001 | 02:59 | מאת: שרה

" האדם דומה לציפור. בכוחה של הציפור להמריא מעלה מעלה, אך בתנאי שתניע את כנפיה ללא הרף אם תפסיק את מעופה לרגע הרי היא צונחת ונופלת." שיהיה לכולכם לילה טוב. שרה

16/06/2001 | 03:04 | מאת: Angel

לילה טוב גם לך ותודה שדיברת איתי קצת ריככת לי את התחושה שסוף העולם הגיע וכולם הלכו ורק אני נשארתי תמיד ברגעים כאילו אני נכנסת לאינטרנט.אפשר לקבל הוכחה חיה אפילו בשתיים בלילה שאנשים עוד חיים וקיימים. יהיה טוב.תזכרי שהקאות הן סוג של הרס עצמי ושהן גומרות את הגוף.לא שזה בטח אומר לך הרבה ואל תקשיבי לשטויות שאני מקשקשת עכשיו מרוב החום. אנג'ל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית