עייפתי מאוד!!!!! מהבלאגן של העבודה(מדיניות הבידודים)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2022 | 15:58 | מאת: מיכל...

עייפתי מהנחיות בעבודה. מאיחוד ילדים בגן אחד עם תו ירוק.. ... פלא שאף אחד כבר לא רוצה להיות גננת???? שוחקים אותנו ואת ההורים. תנו לעבוד בשקטטטטטטטעטט!!!!!!! קשה ואין סייעות ואין מחליפות.....ו....עייפתי. רוצה לנוח...אף אחד לא מבין אותנו. אף אחד!!!! וכל הגננות מתגייסות ועוזרות למערכת..אף אחד לא יעשה על זה כתבה לתקשורת..על הכאוס והקושי של עובדי ההוראה..רק להורים קשה😓. אנחנו עושות גם למחדה מרחוק וגם מקרוב ביחד!!! כי יש ילדים בגן ויש בבית...וקשה מנשוא. עייפתי.. כשאתה הולך ללמוד הוראה אתה לא משער לעצמך לאן תגיע...וכל המסביב.. מחפשת את הרגעים שנהניתי מהלמידה והקרבה...... זקוקה להניח ראש, לחיבוק והכלה והרבה הרבה הבנה של המערכת...שלא תקרוס.. ואנחנו איתה. 😓

12/01/2022 | 18:28 | מאת: אביב 22

מאוד מובן מיכלי וטוב שבאת להניח את הראש להגיד קשה לקבל כוחות ולהמשיך לפעול ... בהחלט המצב לא פשוט אביב

13/01/2022 | 21:05 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי כתבתי וברח לי הכל מבינה אותך באמת רואה גם אצל הנכדים שלי הקשיים בבתי הספר או הלימודי זום וגם בגנים לאף אחד לא נוח טוב שנכנסת להניח ראש לנוח מעט ואני שולחת לך חיבוק גדול עד אליך מכיל ואוהב שבת שלום חטולית

הי מיכל, אני שומע מלא מעט עובדי הוראה על הרגשה דומה. זוהי תקופה ארוכה, מורכבת ומבלבלת מאוד. בינתיים - אפשר למצוא את רגעי המנוחה הקטנים ולהתרפק עליהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית