היי יום שלישי פעמים כי טוב מאוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2022 | 17:41 | מאת: חטוליטוש

כן פעם אחת בזכות שהבן שלי קיבל סוף סוף גט !! ופעם נוספת שלנכד שלי הקטן יש היום יום הולדת הוא בן 6 ילד חכם נקי מסודר ומתוק מתוק אך...עליה וקוץ בה שאצל הבן שלי כולם חלו בקורונה חוץ מהנכד הבכור.....הוא חלה כבר שבוע לפני כן..כשהיו אמורים לבוא באותה שבת לבית הרוחות ואמרו שכולם חולים ידעתי שזה תרגיל והנה שלצערי צדקתי .....כמה כאוב אני כבר מחלימה מהדלקת ראות ומרגישה הרבה יותר טוב ויצאתי לקנות מתנה לנכד שח יומהולדת ובחנות מישהי ביקשה ערכת בדיקה לקורונה... זה יותר גרוע מפיטריות אחרי הגשם..אין הרבה מקום נקי או פנוי לנשום גם בחוץ טוב שאני סגורה יותר בבית והקטנה שלי עם זרועות התמנון כנראה תחזור לבית שגרה עם הבן שלי כי המשפחה שלה לא רוצה אותה שם !! ברגע שהיא חוזרת הבן שלי עובר לגור אצלי..שלא תמציא עוד דברים היא דווקא הציעה לו להשאר לגור איתם😆😆😆 *אחת יחידה ומיוחדת של סבתא* שוב תהיה קרובה אלי אך שוב גם לכולם מפני שלא תיתן לבן שלי לקחת אותה לבד כמו שכשתה עד היום וכל מי ששמח שנפטרו ממנה לתמיד ולא הקשיבו לי שאמרתי שהשמחה מוקדמת מידי..... כעת גם הבן הצעיר שלי עם אשתו ו2 הילדים מתכוונים לבוא לגור אצלנו. הבית שלי לא יכול להכיל כזו כמות של אנשים נצטרך לעבור לדירה הרבה יותר גדולה מה שלא מתאין לנו במיוחד לבעלי שכבר עייף ממעברי דירה בגילו רוצה לשבת במקום שלו ולנוח.. חפרתי מספיק תודה למי שקרא/ה עד כאן חטולית

12/01/2022 | 17:42 | מאת: מיכל...

מזל טוב לנכד. וב"ה שאת מרגישה יותר טוב. ונשמע שסה"כ דברים מסתדרים. יופי!!! ובקשר לקורונה. צודקת..בלאגן גדול..

12/01/2022 | 18:28 | מאת: אביב 22

חטוליתוש שיהיה בהרבה שמחות בריאות ואושר לא פשוט מה שנקרא אין רגע דל אבל תמשיכי להאחז בטוב חיבוק אביב

הי חטולית, טוב לשמוע! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית