במשפחה נורמטיבית זה נכון..להתחלק בנטל ולדבר על זה........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2022 | 07:55 | מאת: מיכל...

אודי, אם כך היה הדבר לא הייתי כותבת פה ולא הייתי בטיפול קרוב ל11 שנה :( בכל משפחה יש אחד שיותר מעורב .. הבעיה שאני לא רוצה להיות מעורבת אבל כן מעורבת בגלל יסורי מצפון ואשמה ועוד..לא מהסיבות ה"נכונות".. אף פעם לא היה נתק ממש. רק נסיונות כושלים שלי להתנתק. שתבין לא באמת אכפת לי מהם..נורא להגיד את זה..יודעת. וכאילו אתחרט על זה בעתיד שלא היה לי הזדמנות פחחחח. זהו שלא. נסיונות להתקרבות, אמפתיה וכו' נגמר! זהו.. נגמר לי הכח לנסות..כי מה שלא אעשה ..נראה שכולם אוהבים, מקבלים ורוצים כל כך את ההורים שלהם לא משנה הגיל.. ורק אני דפוקה פה ולא מבינה כלום.. וכן רעה שלא רוצה לחלוק בנטל.. לא רוצה אבל זה לא בסדר לא לעזור להם..איפה הם היו כשאני הייתי צריכה?? כמה פגיעות..אוףףףף

הי מיכל, יש כאן את ההיבט האחד, שאת אדם טוב, ולכן מתגייסת. ויש את ההיבט האחר שאת עדיין לומדת לעמוד על שלך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית