יום שלישי יום מנוחה,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע. נשוב ונפגש ברביעי. בחמישי לא אהיה (יוצא לטיול אופניים לסופ"ש), אז ניפגש ברביעי ונצא לחופשת סוף שבוע מוקדמת מהרגיל. שמרו על עצמכם, אודי

04/01/2022 | 14:31 | מאת: חטוליטוש

גם הבן הבכור שלי עוסקםברכיבה על אופנים עם קבוצה וההנאה שלא ממש גדולה מהרכיבה שתהיה לך רכיבה בכייייף ותחזור בכייף חטולית

05/01/2022 | 17:16 | מאת: סוריקטה

בהצלחה! כבוד על הכושר! ועל הפעילות החברתית. סוריקטה אחרי שתרמה דם ומנסה גם לחזור קצת לפעילות על אף ובגלל הגיל. תהנה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית