אני מתקשרת אליהם כל יום..הייתי שם לבקר, להביע איזושהיא התענינות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2022 | 07:39 | מאת: מיכל...

היי, כל אותו היום הייתי חסרת מנוחה, לא ממש יכולתי להסביר. ביקרתי אותם.. פרוצדורות רפואיות המון בדיקות יצטרכו...נקווה שיצליח.. ואני קצת כמו צופה מהצד..אחי ואחותי עוזרים להם... מוזר שבן אדם רואה רק את עצמו..מצד אחד אומרת שהם לא יכולים להוות נטל מצד שני הם כן..ואחיי מפסידים עבודה וכו' אם אימי שואלת משהו עלינו היא לא מקשיבה לתשובה..אחר כך שוכחת שספרתי לה..אז למה לספר בכלל? דברים על עצמה היא זוכרת מצויין. תלונות, ביקורתיות ורק היא במרכז....ומצד שני לא ממש רוצים מישהו מבחוץ לעזרה..לא מובנים... נמאס וקשה איתם וקשה בלעדיהם...לא יודעת כבר.

03/01/2022 | 19:09 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי את עושה את מה שאת יכולה גם לאחים שלך יש חלק בטיפול בהורים זה מבורך כל אחד והחלק שלו אין בכך שום דבר פסול.. והזכרון של ההורים בגילאים שלהם הוא משובח לפחות לא אצל כולם.. גם עם אימי כך מה לעשות תשמחי שהמצב לא יותר גרוע באמת חיבוק חטולית

הי מיכל, מבאס... אבל אם אפשר להתחלק בנטל - זה קצת מקל על הקושי (וגם להצליח לדבר על זה ביניכם יכול לעזור). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית