לאליאן ודניאל.. - אני לא מוותרת ולא בורחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/06/2001 | 01:58 | מאת: אביב

היי דניאל ואליאן, השיר מדהים, ואליאן צודקת, אין סיכוי שאני אוותר.. ואין סיכוי שאני אלך.. אני פה, ודניאל אם אתה מתכנן להתמוטט או להתרסק, רק תשמור אותי בתמונה שאני אוכל להיות שם איתך ובשבילך, וגם אחרי להגיע עם דבק המגע החזק שלי למקרים מיוחדים וקשים... :-)) אז שאף אחד לא יחיה באשליות :-)), אני לא זזה לשום מקום, אני כאן, מבחירה שלי, ומהמון אהבה שיש לי בלב לכולכם. אוהבת את שניכם, שלכם לתמיד אביב.

16/06/2001 | 02:16 | מאת: אביב

היי נשמה שלי, קיבלתי את ההודעה שלך באי.סי.קיו, אבל לא הבנתי כל כך את החצי הראשון שלה, הבנתי את הפחד, גם אני חשבתי ככה, אבל לא הבנתי מה את רוצה לעשות איתו הלאה. ראיתי מילים כמו לנתק את השיחה ולא אהבתי ואני לא מסכימה. אני מעדיפה להישאר בממתינה בינתיים. אין לי שום כוונה לפגוע בך ואני יודעת שאני לא אפגע ממך אז אני מחכה לך עדיין ברקע. אנחנו צריכות לעשן סיגריה באונליין, תגידי לי מתי את יכולה.. ואני אהיה שם.. שלך אוהבת לתמיד אביב.

16/06/2001 | 09:10 | מאת: דניאל

מי ייתן לך ללכת? רק שאלה אחת לי אלייך:כמה פיצות את מסוגלת לאכול? אני מקווה שהמון......................... אני???????????????? יציב כסלע. חי רק למענך.................................. דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית