חוות דעת פסיכולוגית לפני ארבע שנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2021 | 22:08 | מאת: NOT_FOUND

שלום וברכה. האם פסיכולוג רשאי לפנות לפסיכיאטר בהקשר למטופל שלא היה אצלו ארבע שנים ולא מטופל אצלו יותר? ואם כן,האם חוות דעתו תילקח בחשבון בכלל עקב כך שהיא לא עדכנית והפסיכולוג לא יודע מה מצבו כיום?

שלום לך, לא הבנתי. אם לא היית אצלו 4 שנים אז מדוע שיפנה לפסיכיאטר? יש כאן משהו חסר... אודי

28/12/2021 | 16:27 | מאת: NOT_FOUND

אחותי אמרה לי שהיא רוצה שאני אלך לפסיכיאטר. הבנתי ממנה שהיא פנתה לפסיכולוגית שהייתה לי בעבר. האם הפסיכולוגית הזו יכולה לתת לאחותי חוות דעת עליי כאשר אני לא מסכימה וכאשר היא לא מטפלת בי כבר ארבע שנים?

29/12/2021 | 11:59 | מאת: חטוליטוש

לדעתי אף אחד לא יכול לתת לאחותך שום חוות דעת בגלל החסיון של הטיפול.. אייך מריגש לך כל הענין בכללי ? חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית