בכל זאת משהו שמטריד אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/12/2021 | 18:35 | מאת: רוני

בזמן האחרון אני מרגישה ממש בעיות בזיכרון. עד כדי כך שהלכתי לרופא משפחה (ארוע נדיר אצלי. קורה אחת לכמה שנים). בקיצור, הוא הפנה אותי למרפאה גריאטרית😨 אני עוד לא בת 50... מלחיץ ממש.

23/12/2021 | 19:36 | מאת: חטוליטוש

היי רוני לבעיות בזכרון מתיחסים כעל משהו ששיך לגיל מבוגר הם אינם לוקחים בחשבון שכיום גם המון צעירים סובלים מכך מבינה אותך מתוקה חטולית

23/12/2021 | 20:05 | מאת: מיכל...

וואו..מבינה אותך לגמריי, זה מלחיץ אבל לפעמים זה סתם תקופה.. לי קורה גם לפעמים שכבר הזיכרון לא כמו פעם..בכל מקרה לבדוק תמיד טוב. בהצלחה❤🙏

הי רוני, שם אכן בודקים זיכרון. נקווה שהכל בסדר. תעדכני כמובן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית