בדקה האחרונה לפני שנסגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2021 | 23:47 | מאת: חטוליטוש

אחי וגיסתי הגיעו היום לארץ.לביקור..אין להם מושג קלוש בכלל מה זה אומר בידוד הם חושבים שמותר להם הכל !! כבר לפני חודשיים התחלנו לדבר על הנושא לפני שחלו כל האיסורים האחרונים והם חושבים ...לא מבינה אותם בכלל ! אחרי שעברו בשדה התעופה ונעשו להם הבדיקות לא היה מי שיקח אותם הביתה ולקחו מונית את זה אני מבינה אך לנסות לבוא אלי הביתה כשכולם כאן בערב שבת ?? אתם בבידוד!!!! מה לא הבנתם?? אז החליטו שילכו לאמא שלי..אם אתם לא יכולים להגיע אלי אייך תלכו לאמא? הבית של אחות של גיסתי פנוי לגמרי היא אינה שם ולשם היו צרכים להגיע מה שבסוף קרה אייך מסבירים להם מה זה בידוד ושבכל מדינה יש את החוקים שלה ? עייפתי מאוד כבר מלהסביר הכל נופל על אוזנים ערלות ליל מנוחה לכולם ושבת שלום מבורכת חטולית

19/12/2021 | 11:48 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, בטח שאין לך כוח לכל זה. מייאש ברמות. אוף. מה אומר. היום השתפרתי אז מוכנה לעטוף בחיבוק אם תסכימי. וירטואלי ובטוח. איתך, סוריקטה

20/12/2021 | 06:35 | מאת: מיכל...

באמת נורא!!!! הרבה מפרי בידוד לצערנו...וכל מה שאת עוברת. חיבוק מתאים יקרה.

20/12/2021 | 12:47 | מאת: אביב 22

חיבוק ענק והמון המון אהבה

הי חטולית, לפחות אפשר להתנחם בזה שהם הבינו לבסוף... טוב שהתעקשתם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית