נכנסת יוצאת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/12/2021 | 22:16 | מאת: אביב 22

כותבת מוחקת אמא כבר שם ביישורת האחרונה זה עניין של ימים /שעות ובמקרה הנורא יהיה יותר אמא אני לא מסוגלת לכתוב לא מסוגלת לדבר כמי שמבינה בטיפול בגילאיים האלה אני יודעת אני עושה על אוטומט מחליפה מטפלת הופכת דואגת אמא בבית חולים היינו כולנו היום להפרד ואני לא יודעת מנסה לא לחשוב איך חיים בלי אמא הפיצול חוגג הכל נמחק כל כך מבינה ומחברת אותך סוריקטה כל כך יודעת ברמת התא איך זה מרגיש לא יודעת למה כותבת ואולי זה לא יכנס היום ובכל זאת מנכיחה את עצמי בכוח אמא נוכחת איננה כל חיי אביב

16/12/2021 | 23:20 | מאת: חטוליטוש

אהובה שאת מבינה אותך ברגשות של מה יהיה רגע אחרי גמני פוחדת על אמא שלי כל יום מדברת איתה לפחות פעמים כדי לוודא שהיא עדיין שם בכלל לא מוכנה נפשית עדיין לאבד אותה ל רות הכל.. חיבוקים עד אליך אהובה חטולית

הי אביב, נכנסת יוצאת, כותבת מוחקת, נוכחת איננה... מורכב, קשה ועצוב. אודי

18/12/2021 | 08:13 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אין הרבה מילים. את באמת הכי קרובה לדיוק בהבנה. ימים מטלטלים במיוחד וגם מסוכנים. מקווה שהטיפול איתך וקרוב. האפטר אפקט, במרחק זמן, כמו שאנחנו מכירות, עוצמתי ומפצלח. תהיי. תהיי. איתך בדאגה, סוריקטה

19/12/2021 | 22:14 | מאת: אביב 22

לגמרי הכותרת ולגבי הטיפול , ביטלתי הדפתי כל קרבה השבוע . ככל שכואב יותר אני נסגרת נו מוכר .... ואמא עדין כאן שבוע קשה מטלטל מאוד לגמרי אני צופה את האפטר אפקט ...כרגע ברמות תפקוד מטורפות ...וכמובן ניתוק מה שלומך את .... אביב

19/12/2021 | 22:29 | מאת: אביב 22

הרבה בריאות

20/12/2021 | 11:22 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני ס"ה בסדר ברגעים אלו. ומבלי לפרק לגורמים פשוט חיבוק, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית