עיתון "לאישה" או "את" או כל עיתון שנועד לנשים לכאורה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/12/2021 | 14:51 | מאת: מיכל...

סוריק, בהמשך למה שכתבת למטה: בשיר "ישנן בנות" (1967) שכתב יורם טהרלב נכתב: "ישנן בנות אשר קוראות ללא בושה את השטויות ב'לאשה' וזה, אם תשאלו אותי, כל עולמן התרבותי!". אז זה לא נחשב לעיתון כל כך תרבותי🤣 ואם תשאלי אותי די שטחי...אבל הוא דינמי ומשתנה עם השנים. ויש בו גם כתבות טובות או אנשים יותר מכובדים( כמו למשל אודי שהגיע לשם😉) והרבה גברים גם קוראים בו. היו שנים שלרוב עסק במלכות יופי שזה לדעתי שטחי ממש... אבל הוא לא נועד להקטין חלילה את הגבר! ונכון שגם גברים וגם נשים הם בני אדם ואין הרבה הבדלים אך ישנם הבדלים! ובהכללה גסה יש הרבה הבדלים...ותחומי עניין שונים לכן לדעתי החליטו להדפיס אותו. ועובדה שתפס. חזק אפילו במספרות ובחדרי המתנה. ומבחינת להבין, נו שוין כמו שאת אוהבת לכתוב חחחח, כולנו לא מבינים ממש, הראיה לכך נסיון הנשים לשיוויון שלא תמיד נתפס כשיוויון...ונסיון טשטוש בין המינים. נו יכולתי להתדיין על כך שעות🤣😉 וישנם אגב עיתונים גם לגברים. לא יודעת בדיוק מה רציתי להביע 🤔 טוב.. מוזמנים/ות לכתוב הגיגים בעיניין.

הי מיכל, הכתבה לא מופיעה בשמי, לא בגלל שאני גבר, אלא בגלל שמדיניות העיתון בטור זה היא שהכתבת שלהם כותבת אותו. אז היא לקחה את מה שכתבתי וערכה זאת מחדש, עם אזכור שלי כאילו רואיינתי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית