היי במבי יקרה, מעדיפה לפתוח הודעה חדשה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2021 | 12:34 | מאת: מיכל...

מתגעגעת קצת לשיח שהיה לנו פה פעם... בקשר לכתיבה יוצרת, אז זו הסיבה שאני בכלל לא אוהבת חוגים כאלה..נראה לי מאולץ. אני כותבת כשיש לי צורך, והכתיבה אינה ספרותית כלל מבחינתי..למרות שברגע שחשפתי חלק (קטן) מישיריי כשידעו שזו אני כולם אמרו לי איך את לא הולכת לכתיבה יוצרת או מפרסמת וכו'..אז לא! רוב השירים שלי במגירה :) הם כדי להביע רגשות בלבד! ותמיד עזרו לי להתגבר על מה שכואב... אולי גם לך פחות מתאים, כשכותבים מהלב אי אפשר לאלץ אותך! זה מאולץ ונשמע לי אפילו לא אמיתי כשכותבים על פי כללים וכו'כנ"ל פיסול...כשזה לצורך למידה אומנותית וכללים זה שונה. זו דעתי .. השאלה מאיפה נובע הצורך שלך לכתיבה? ומאיפה נובע הצורך ללמוד באופן מסודר... ואני..את יכולה לקרוא פה איפה אני.😉 חנוכה שמח

05/12/2021 | 16:08 | מאת: .במבי פצוע..

מיכלי מותק הי, השתתפתי במס' קבוצות של ביבליותרפיה.. חיפשתי עכשיו משהו אחר/נוסף.. אני כן מוכנה לשמוע ביקורות ענייניות לשיוף, דיוק ועוד מבחינה ספרותית. אני לא מתייחסת ללימודי הקורס הזה כחוג, הקורס הזה תופס אותי מאוד חזק.. אני רוצה עכשיו לדייק ,לשייף ולגדול גם מהבחינה הספרותית.. מקווה שזה יחזיר אותי גם לפיסול ואהיה מסוגלת לשמוע ביקורות ענייניות ולהתפתח אמנותית ללא פחד מכישלון וללא הפנטזיה של 'קבלת פרס ישראל' פשוט רוצה ליצור בשביל הצורך והסיפוק וההנאה מהיצירה עצמה !! לא יודעת אם אני מצליחה להסביר את עצמי .. הצורך שלי לכתוב/לפסל זה איזה רעב שיש לי באצבעות, בלב, הצורך ליצור... וכן.. אני זוכרת את הדיבורים שלנו פה בפורום.. כייף.. :) שלך, במבי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית