סוריקטה יקרה!!!! ........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2021 | 21:21 | מאת: מיכל...

כמה טוב לקרוא אותך בתגובותייך אליי :) הרבה יותר אופטימית למרות הכל! כן, את יכולה לבחור אחרת!! למרות הכל! ושאת מסכימה איתי שאת עוד צעירה! ויודעת שעבר זמן מיום ההולדת..מוטב מאוחר😊 טוב שיצאת גם אם לפעם אחת..כן ירבו היציאות עם אנשים! ותודה על ההתפעמות מהגדילה שלי. אכן מרגישה שגדלתי. ממש!!! ❤ חנוכה שמח יקרה.

02/12/2021 | 10:25 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, תודה. גם הזמנתי את השכנים אליי הביתה ככה ממש בקטנה להדלקת נרות חנוכה וכל אחד בא עם כלי נגינה וגם ניגנתי בעצמי על כמה כלים שונים. ושרתי. הקול ככלי נוסף. איזה מוזר. היה קצר מאד, ובכל זאת משהו. בשאר הימים הדלקתי חנוכיה לעצמי מול החלון. יש התפקששויות של הגיל ויותר רופאים מפעם וגם גלישות של הכאבים, כולל הנפשיים, לתחום שעות העבודה ולא יודעת אולי זה מטריד, ואולי זה גם אומר שאני בת אדם. תודות, סוריקטה ואגב, (הא! אגב!) ניסיתי להתחבר ואוטומטית בשורה יצא ולא פעם בואי22 במקום סוריקטה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית