אבסטרקט.............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2021 | 22:26 | מאת: שירה2017

האהבה הנעדרת הגרעין האבוד הבור שלא מצליח להתמלא הספקות האינסופיים חוסר הבטחון חוסר הודאות הפחד מכל דבר ההשתוממות והפליאה מול העולם או הרוע הכאב שמתקתק וחורט סימנים הזמן ששוחק השגרה שמתנהלת במימד לא ברור הקולות שמערפלים את הדעת כל המופשט הזה

הי שירה, זה נשמע מופשט מטושטש ומסומם... אודי

30/11/2021 | 06:44 | מאת: סוריקטה

הי שירה, אם אמשיך את הכיוון שאודי ראה - גם בעיניי, הטקסט מעורבב בלאגן וממסך ומנותק ותלוש, ומאד מאד מאד מבודד אותך. לא חייבים בהכרח חמרים כדי להגיע לערבול כזה בראש. אבל אולי מחשבות כאלה מבקשות גבול שיוריד אותך למציאות ולקרקע ולהפרדה. אני מדמיינת את הקסם בו מעלים גוף שבטנו חשופה לשמיים והוא שמוט איברים רפויים, כאילו אין לו אחיזה או משקל. למרות שברור לנו שאלה תעתועי דימיון. נשמע כהתענגות על הסבל - לא זו המומלצת. דחף מוות אכזרי. שירה, רדי אלינו, בבקשה. זה חייב לבוא ממך ובשיתוף פעולה איתך. ואני יודעת כמה זה מרגיז לקחת את האחריות, אבל כה חשוב. אנא יפה שלנו. מקווה שלא פגעת בעצמך פיזית. האם סביבתך יודעת מה קורה איתך? שלך, סוריקטה

01/12/2021 | 17:39 | מאת: שירה2017

סליחה ממש לא התכוונתי להדאיג ולא הרגשתי שהטקסט הזה מנותק ותלוש כל כך. לא לקחתי חומרים. אני רק אפופה בתחושה הזו במילים האלה. הנה אני כאן מתנצלת תודה על הדאגה שירה

02/12/2021 | 17:08 | מאת: .במבי פצוע..

שירה מתוקה !!! קוראת את מילותייך והבטן מתכווצת לי.. מרגיש לי כמו שאת מתנצלת על עצם קיומך וואוו שירה מתוקה.. :((( כתבת מילים שיצאו מאצבעותייך וליבך באופן ברור לך/לאחרים או שלא ברור.. שירה מתוקה !! לא יודעת בדיוק מה רוצה לומר לך.. את יודעת מה? אני בכלל לא רוצה לומר לך כלום.. מבקשת רק לעטוף אותך .. לעטוף ממה ? לא יודעת.. אולי זה בכלל גם לא חשוב למה.. עטיפה רכה.. שתוכלי להניח את הראש ולנוח.. פשוט לנוח בלי התנצלויות.. גם בלי הסברים.. פשוט לנוח.. אוהבת, במבי

05/12/2021 | 07:45 | מאת: שירה2017

במבי אהובה כל כך צריכה להניח את הראש ולנוח תודה שראית שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית