RE: הזדקנות סוריקטה יפתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2021 | 16:17 | מאת: חטוליתוש

הזדקנות היא חלק מהחיים כל יום אנחנו מזדקנים וכואב כשחושבים מה יהיה ביום שבו לא נוכל עוד לעבוד להתפרנס .. גם אני כיום כשלא עובדת כבר כמה שנים טובות בגלל הנכות שלי ומקבלת רק קיצבת נכות שהיא?? קשה מאוד נשמה איתך בליבי חטולית

הי חטולית, זיקנה היא לא פשוטה, אבל גם בה יכולים להיות יתרונות והלוואי ונדע למצוא אותם... אודי

26/11/2021 | 07:15 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מאד עצוב. הקצבאות נמוכות גם בתוספת השלמת הכנסה... קראתי עכשיו בחיפושיי שאחוז ניכר מהמבוגרים מעל גיל 60 בישראל חווים, בין השאר, מצוקה כלכלית. אחוז לא מבוטל מאלו שאיתנו חווים בעיות בריאותיות בגילים אלו. חרדות ודיכאון אינם מיטיבים במיוחד. היכן ניתן למצוא חדוות חיים? בחלק מהמקרים כנראה שכן. מושכת כתפיים, איתך, סוריקטה

29/11/2021 | 15:22 | מאת: חטוליטוש

כל מה שכתבת מילה במילה נכון מאוד תודה לך אהובה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית