היי לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/11/2021 | 13:02 | מאת: אביב 22

סוריקטה יקרה קראתי למטה ואף הגבתי לך , לא בטוחה שיעלה אבל בגדול את בהחלט צודקת .. והנה אני נותנת קצת מילים מורכב לי החיים מורכבים זה ידוע למצוא את האיזון בפנים לכל הקבוצה זה קשה בעיקר שמעורבים דברים של גדולים וככל שאני יותר עושה ככה החרדה גדלה מצאתי את המקום הבא שלי ואני כל כך מפחדת מהיום הראשון מהמפגש מהאינטרקציות החברתיות שברחתי מהם כל חיי לא בטוחה שיודעת איך מתנהגים יודעת שאלמד יודעת שאני ימצא את הדרך הייחודית לי זה מפחיד ומרגש ומרגיש לא אמיתי אני בתפקיד אמיתי לראשונה בחיי לא עוד שעה כאן שעה שם לא עוד שלוש עבודות שונות בו זמנית עבודה אחת מקום אחד . אני לא בטוחה שזאת אני שם וכשמבינה שזאת אני זה מבהיל אז בהחלט ניראות והעלמות תודה שאתם כאן אביב

18/11/2021 | 19:41 | מאת: סוריקטה

הי אביב, נשמע הישג משמעותי ביותר (אבל הי, ששש לא להכריז או להתפעל בקול רם מידי, ועם זאת - דווקא כן). רשמתי לחנה אמיצה וארשום גם לך - אמיצה. ממש. זו את בתוך ה(לא באמת) נס הזה. המון עבודה קדמה. ושוב, חרישית ובעדינות - לאט ובטוח - ושיהיה מוצלח. סופ"ש נעים, שלך, סוריקטה

הי אביב, מצטרף לסוריקטה. את אמיצה. אודי

22/11/2021 | 19:45 | מאת: אביב 22

הייתי בטוחה שהודתי לך על המילים ותודה על הרכות ממש תודה אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית