הי אודי, הי כולן....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/11/2021 | 16:01 | מאת: -חנה

הרבה זמן שלא כתבתי, אך עדיין נכנסת וקוראת כאן לעתים. מקווה ששלומכן טוב! לפני כמה חודשים התחלתי בטיפולים כדי להיכנס להריון.. לצערי טרם הריתי. שבוע שעבר קיבלתי תשובה שלילית אחרי סבב נוסף ותקווה ככ גדולה שהיתה לי והכאב שהגיע, בלב ובגוף היו רבים. היה לי קשה לצאת מהמיטה ולהיות בחברת אנשים, ניסיתי להיות פה שבוע שעבר אך הפורום ואתה אודי הייתם בחופש אז נכנסתי ויצאתי בסוף בלי לכתוב. המסע הזה הוא קשה ולבד ומלווה בהרבה תקוות ונפילות.. יש לי תמיכה מהמטפלת שככ אוהבת, ומעט חברות שעוזרות ומלוות מדי פעם, אבל בסוף אני די מתמודדת עם כל התהליך לבד. ממשיכה לקוות ומאמינה לטוב. פעם ראשונה שמרגישה שעושה משו שמקווה שייטיב עם החיים שלי בלי לחכות ולקוות מהסביבה לפעול בשבילי

18/11/2021 | 19:36 | מאת: סוריקטה

הי חנה, אמיצה וחכמה שאת. נחזיק אצבעות. שלך, סוריקטה

18/11/2021 | 19:37 | מאת: אביב 22

חשבתי עלייך השבוע כן תהליך קשה ארוך מקווה מאוד שלא תישברי עד לתוצאות המבורכות זה אמיץ וקשה אבל את לא לבד יש את המטפלת וקומץ חברים ואותנו כאן ויש הרבה אותך שזה המון יש ♥️♥️♥️♥️♥️ אתך אביב

הי חנה, מתסכלים הסבבים שלא מצליחים, ומותר להיעצב ולהיערך לפעם הבאה בכוחות מחודשים. מחזיק אצבעות. אודי

22/11/2021 | 21:00 | מאת: -חנה

תודה יקירות!! שימחתן אותי מאד, לא ככ מרגישה טוב כרגע שבוע טוב ♥️

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית