הפלה של חברה...אולי טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2021 | 20:46 | מאת: ינשוף

יש דברים שאי אפשר לשתף אותם אפילו בטיפול זה קשה להביא אז את מחזיקה בפנים ויש התקפי חרדה ואי שקט ומצוקה ואת מתפרקת לחתיכות ואף אחד לא רואה אני כן רוצה לשתף שחברה טובה החליטה להפיל את התינוק שלה בשבוע 25 כי היה לתינוק מום. בתהליך עצמו של ההפלה לא אפשרו לבעלה של החברה להכנס איתה לחדר כי זה קשה מדי לראות כאשר הורגים תינוק. היא היתה לבד!! אני רוצה להגיד שאני מרגישה רעה מאוד מכל זה. רע מאוד. מאז שבקרתי אצל החברה לפני שבועיים אני לא מצליחה לחזור לעצמי... תודה שהקשבתם

15/11/2021 | 22:57 | מאת: אביב 22

את בסדר מבינה כמה זה טריגר לך זה באמת לא פשוט חיבוק ענק

הי ינשוף, זה מובן... וגם העובדה שזה מטרגר. אודי

16/11/2021 | 07:22 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, עניין מורכב. מורכב וסבוך כל כך. מניחה שאת מרגישה את הבדידות הקטלנית שלך בתוך זה. אולי שיתוף בטיפול (האם תוכלי) יוכל למתן ולו לרגע את הלבד שלך? האם תוכלי להרגיש בתוכך שהמסר של הבדידות ושל עוצמת הכאב המפלח מצליח לעבור לסביבה? חלקת איתנו, שיתפת, ואנחנו איתך בזרועות פתוחות. שלך, סוריקטה

17/11/2021 | 12:32 | מאת: ינשוף

תודה לכם- אודי, אביב וסוריקיטה יקרים האמת שאני נסיתי להביא את זה לטיפול זה יושב עם טראומות משלנו מאז אני עם התקפי חרדה אנסה שוב להביא את זה לטיפול יש דברים שאי אפשר לדבר עליהם. אי אפשר

17/11/2021 | 14:04 | מאת: חטוליטוש

ינשופית מתןקה למה את מרגישה רעה ? לא עשית שום דבר פוגע באף אחד מאמינה לך שרע לך אפילו מאוד כן להרוג תינוק בשלב כזה מאוד כואב טוב שיכולת לבקר אותה ולנחם אותה על האובדן חיבוק חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית