סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוף השבוע. נוחו היטב ואספו כוחות. במוצ"ש יש בתאטרון ענבל את השקת המופע 'מים חיים' שכתבתי ושאני מבצע (מעמד מרגש מאוד עבורי), ומי שירצו להגיע - יש עדיין כרטיסים באתר התאטרון. לאחר מכן אצא לכנס במהלך השבוע כולו, ואנו נחזור וניפגש בראשון הבא. שמרו על עצמכם, אודי

07/11/2021 | 08:13 | מאת: סוריקטה

הי אודי, מקווה שחווית ההופעה הייתה מרחיבת לב. מקווה שקיבלת חיבוקים והילה של התרגשות רבה. בדימיון רציתי להיות שם. כבוד והערכה שחפצתי להעניק לך. בפועל, בממש, פחדתי מאד ולא מימשתי. בדרך כלל, אחרי שש וחצי בערב כולי מוצפת חרדות ועל פי רוב אז מסתגרת ולא נראית. גם עכבות מוכרות נוספות, שבאמת די כבר איתן, אבל כך עדיין. רק לומר, לכשתראה ביום ראשון בעוד שבוע - הערכתי רבה. יישר כוח על האומץ, על הרחבת תחומי העניין לרמות גבוהות. לו ידעתי גם. תבורך, ומקווה שהכנס יהיה ממלא גם הוא. השראה. מבאס באופן כלשהו שאינך יודע מי אנחנו. תודה וסליחה מכולם, סוריקטה

08/11/2021 | 20:47 | מאת: .במבי פצוע..

מברוק עליך אודי יצירתי שכמותך !!! בסופו של דבר החלטתי שלא להגיע להופעתך למרות הפיתוי העצום שהיה לי שכן להגיע.. פחדתי לגשת אליך בסוף ההופעה ולהציג את עצמי בפניך.. פחדתי שאולי תתאכזב כשתראה אותי במציאות..?? ולא הייתי מסוגלת להגיע להופעתך בלי לגשת אליך בסוף ההופעה..זה הרגיש לי הזוי..מליון שנים אנחנו כבר מכירים באופן כלשהו,אני מגיעה להופעה שלך ולא ניגשת אליך בסופה של ההופעה..? רק לעצם המחשבה אני מרגישה שהלב שלי נחתך.. אין לי ספק שההופעה היתה מדהימה !!! חיבוק ענק לך אודי מדהים שכמותך. ואגב, אתה יודע ? התחלתי להשתתף בקבוצה של כתיבה יוצרת עם משוררת ידועה.. זה כיףףףף זה מרגיש לי שאני 'לשה' את החימר ויוצרת פיסולי מילים.. אולי זה השער לחזרה לפיסול בחומר..? אולי אפחד פחות לחזור לפיסול בעקבות 'הפיסול במילים' ..? שלך, במבי

הי סוריקטה ובמבי, אכן היה מדהים ומרגש. יהיו עוד הופעות. אולי בהמשך תרגישו יותר בנוח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית