אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2021 | 18:42 | מאת: סוריקטה

הי אודי, חתיכת עיתוי תפסתי לשאלה שלי - ובכן, הגיגיי ושאלתי באיזה אופן אדם שכמותי, שכנראה ברמה הגנטית קשה לו לקבל חלקיות, יכול לנתב את מעשיו על מנת להישאב פחות למחשבות שליליות שקל להן להיות טוטאליות יותר רגשית. ובעודי חושבת - נדמה לי שאני בוחרת לעשות משהו מזה ממש כאן. בברכת שבוע פורה עבורך, להתראות, סוריקטה

הי סוריקטה, אני מתרשם שאת עושה מאמץ לא מבוטל ודי מצליחה (לפחות כאן) לראות ולקבל חלקיות ומורכבויות. ומשהו מזה אכן את עושה כאן, ממש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית