השבוע עוד השבוע....שוב... ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2021 | 15:27 | מאת: חטוליטוש

כמה ימים עברו מהשיחרור שלי וביום שני עמדו שוב לאשפז אותי בגלל החמרה במצבי כן בעיות נוירולוגיות לא פשוט במיוחד בממחלקת ששבץ מוחי טוב יתחילו סידרת בדיקות וכבר הודיעו לי שאין מקום ללחץ או עצבים... אסור לי להיות בסטרס כי ישר פוגע במוח.. ואז הארועים המוחיים בסכנה אייך אפשר בלי אם אני כעת שוב בדרך לאיכילוב עבור אמי שמתינה לי במיון ?. פעם אני עכשיו אמי פעם שלישי גלידה? תנו לי מעט אויר שאוכל לנשום חטולית

03/11/2021 | 17:46 | מאת: שירה2017

חטולית אהובה, קשוח ביותר! מאחלת לך בריאות ומקווה שתשמרי על עצמך. איתך שירה

03/11/2021 | 18:37 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה מאחלת לך רפואה שלמה במהרה איתך בלב ינשופים

03/11/2021 | 19:19 | מאת: סוריקטה

הי חטולית נשמה, כמה לא פייר, ואוף גדול, וממש בא לצעוק די. נשימות עמוקות, שלך, סוריקטה

04/11/2021 | 09:52 | מאת: אביב 22

כי אין דרך אחרת הרבה הרבה בריאות אושר ושמחה אביב

הי חטולית, זה אכן קשה, אבל נסי לחפש בתוך זה נחמות קטנות, דברים שאפשר להתפעל מהם ולהודות עליהם. זה יכול קצת להקל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית