שאלה לדוקטור או מי שמבין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/06/2001 | 15:09 | מאת: שי

אני סובל מחרדות ודיכאון כבר חצי שנה ומאז שזה התחיל יש לי עיגולים שחורים מתחת לעניים כאילו שאני לא ישן למרות שאני ישן טוב בלילה, מישהו יכול לתת לי הסבר בבקשה?

15/06/2001 | 15:26 | מאת: ד"ר דרור גרין

שי יקר, קצת קשה לתת הסברים, מבלי לדעת את הפרטים. מה קרה לפני חצי שנה, שגרם לך לתופעות האלו? האם היית בטיפול ואובחנת כמי שסובל מדיכאון ומחרדות, או שכך אתה מבין את מצבך? בכל מקרה, נראה לי שכדאי שתפנה לקבל סיוע מקצועי, שיסייע לך להתמודד עם מה שמשבש כעת את חייך. בברכה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית