לדניאל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/06/2001 | 14:32 | מאת: ליאת

הי דניאל זו ליאת , רציתי רק לשאול מה שלומך ? ואיך אתה מסתדר עם העובדה שחזרת לעבוד ? (כפי שציינת מקודם) ליאת

15/06/2001 | 16:10 | מאת: אביב

היי יקירי, ואני רק רציתי לתת לך את זה - (((((((((((((((((((((((חיבוק ענק))))))))))))))))))))))))))))))) סתם ככה, ממש ממש לפני השבת.. אוהבת אביב.

15/06/2001 | 18:10 | מאת: דניאל

היום לשם שינוי אכתוב לך שיר שמאד נגע לליבי...וגם בגלל שאייל גולן עד לא מזמן היה במועקה...שנעלמה לו מהעולם.... "לצליל מיתר שמתנגן אני חושב עלייך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לו רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדק תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אלייך או אוליי סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה לא עוברת אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת לא אל תותרי קבלי אותי אלייך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך. תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה בכל יום שבא והולך אני שוב קורא אלייך מקווה שעוד תמצאי לי מקום בן זרועותייך ותדעי שכאן יכול להיות אחרת אל תוותרי עליי תאמרי שאת חוזרת" ((((((((((((((((((((שבת-שלום אהובה)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) שלך דניאל

15/06/2001 | 18:22 | מאת: דניאל

אהלן...תודה..אני מרגיש מרומם ובמצב רוח נפלא...כן לפעמים שוכחים ,דוחקים ואוליי אפילו נרפאים..ואז הכל מתחיל להיות תקין. אני רק מצטער שלא טיפלתי בזה לפניי....לפניי הרבה יותר זמן..אבל לעולם לא מאוחר..ועוד עם כזאת תמיכה! לעבוד זה כייף...וכאשר עובדים מתחילים להרגיש בריאים...וכרגע יש לי הכוחות להמשיך ולהמשיך בעבודתי..אם כי יש לי עוד מספר יעדים שהייתי רוצה להגשים.אבל...מתברר שלעולם לא מאוחר..וזמן...זה דבר שאנו מחליטים...מה יהיה מתיי יהיה ואייך..ולשם זה אנו צריכים כוחות..כוחות שאנו מקבלים...ושייש ביכולתנו להעניק..וכששניי השילובים מצליחים...אז..אנו בריאים.וכשאנו בריאים וחזקים...אז השמיים הם הגבול. מקווה שלא שיגעתי קצת... ותודה... רגע.....ומה איתך???באמת לא שמענו מזמן.... שבת שלום. דניאל

15/06/2001 | 18:47 | מאת: יהודה

אני מכיר משהו שנותן הרבה כוח אולי תנסה תרד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית