מערך הדיור של בית אקשטיין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2021 | 09:39 | מאת: NOT_FOUND

אני יותר מתכוון למערך הדיור שבחיפה, שתקנו אותי אם אני טועה הוא בשכונת דניה בעיר. מי שנמצא שם או שיודע על מי שנמצא שם אבקש כל מידע אפשרי כמו האם על דברים שעושים מחוץ לדירה שם או שאינם בתשלום החודשי לדיור הזה האם מקבלים כסף : על הארוחות שם, על שימוש בתחבורה ציבורית או על ביקורים אצל רופא ואיך מתנהלים הביקורים של אנשים מבחוץ : מי הם האנשים מטעם הדייר שניתן להכניס לשם ( כמו חברות, בני משפחה וגם כלבים ) ובאיזה שעות ניתן לארח את כולם. האם הם מבשלים את האוכל ביחד או שיש מבשלת מועסקת ? האם המדריך גר עם הדיירים ונמצא שם כל היום והלילה ?

שלום, איני מכיר את המקום. אני משער שאשר לברר אתם ישירות, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית