יום שלישי יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע, אך היא תהיה ארוכה מהרגיל: ברביעי אכנס למעט זמן, ואז אני יוצא לכמה ימי רכיבה בחו"ל. נשוב וניפגש ביום שני. שמרו על עצמכם, אודי

19/10/2021 | 13:16 | מאת: חטוליטוש

איזה כייף רכיבה בח"ול ? כלומר...? על סוסים ? משהו אחר .סליחה לא הבנתי..🙄🙄 חטולית

20/10/2021 | 06:55 | מאת: שירה2017

תהנה אודי ושמור על עצמך

20/10/2021 | 08:48 | מאת: סוריקטה

הי אודי, טיול נעים (הנה עוד אחד מהדברים שאיני מבינה). רכיבה (אופניים? אופנוע? סוס, גמל?) ;-) במישור? בהרים? בקבוצה? סוליקו? מה שלא יהיה - רכיבה כייפית ומהנה. להתראות, סוריקטה

היי חטולית, שירה וסוריקטה, אופניים, שטח ומלא הרים ועליות, בקבוצה... :-) אודי

20/10/2021 | 13:11 | מאת: חטוליטוש

נשמע כייפי מאוד וגם מאתגר סע לשלום ותחזור לשלום חטולית

25/10/2021 | 18:56 | מאת: אביב 22

לא ראיתי שנסעת וכבר חזרת מקווה שנהנית והייתה חוויה טובה אביב

הי אביב, נהנייתי מאוד... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית