אודי וכולכם יקרים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2021 | 19:04 | מאת: .במבי פצוע..

אודי אהוב :) מברוק על ההופעה המתקרבת... מצאתי עצמי מפנטזת שמגיעה להופעה שלך ולאחר שההופעה מסתיימת אני ניגשת אליך, אתה מתבונן בפליאה מי זו שניגשת ואומרת מילים חמות על ההופעה המדהימה!! (אני כבר צפיתי בהופעה שלך דרך יוטיוב והתרגשתי והתפעלתי והרגשתי ננגעת ונמצאת בהיות ובהמשך הרגשתי נסחפת למערבולות ולגלים ש'התיו עלי מי ים מלוחים ואחר כך מצאתי עצמי כמו מרימה ראשי לשמיים ,פותחת את פי ולוגמת טיפה, ועוד טיפה ועוד ועוד מי גשמים-מים חיים .ואז הרגשתי שהגשם מתחזק והופך לסופה והרגשתי פחד...) בכל אופן, בפנטזיה, אני ניגשת אליך ואומרת תודה גדולה על ההופעה המדהימה שלך, אתה מתבונן בי בפליאה ושואל: 'מי את אם מותר לשאול ?' - במבי.. אני עונה... במבי מהפורום שלנו... ואז.. אז מה ??? מה הייתי רוצה שיקרה ?? כאן אני לא מצליחה לחשוב או לרגיש משהו... משונה... אם באמת אגיע ואפנה אליך ואציג את עצמי כבמבי, מה תהיה תגובתך ? מה תרגיש ? מה תחשוב ? וסוריקטה אהובה ! מזל טוב ענק לך ליום הולדתך (העברי) זוכרת שבלועזי נולדת ב 5/11 :) אפשר לחגוג פעמיים יום הולדת :) במחשבה שנייה, אפשר ואולי אפילו רצוי לחגוג יום הולדת כל יום.. הרי כל יום שהתעוררנו לבוקר חדש ,הרי הוא כמו יום הולדת ..לא ? :) אהובים שכמותכם.. שלכם, במבי

הי במבי, משער שזה יהיה מוזר עבורי כמו שזה מוזר עבורך - ואפילו יותר (את הרי יודעת איך אני נראה ומכירה את זהותי האמתית, ואני איני מכיר - כך שעבורי זה יהיה חדש לגמרי ויעמוד מול הדימוי שלי אותך מהפורום...). ושמח שנהנית בהופעה שתיהיה ;-) אודי

13/10/2021 | 17:43 | מאת: מיכל...

שמחה לקרוא אותך במבי יקרה, תראי מה גם אני כתבתי. בהחלט משונה לבוא להופעה של אודי. בינתיים אפשר להסתפק ביוטיוב ;) או לבוא בשקט בשקט..;)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית