בהמשך.............. מחשבות נוספות..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2021 | 09:23 | מאת: רוני

אולי בגידה זה לא מינוח מתאים. אבל העובדה היא שהוא מחפש קשר נוסף. דיברנו על זה ארוכות ואמרתי לו שבמצב שנוצר אני מבינה את הבחירה הזו שלו. אני לא אוהבת את זה, זה לא משמח אותי,וכמו שהוא אמר- אני לא שולחת אותו עם זר פרחים ובלונים אבל אני מכבדת את הבחירה... איך אני מרגישה עם זה באמת?? זו שאלה מצויינת. זה מזכיר לי קצת את השיר הזה, שבעלי קורא לו "המנון הסמרטוטה"... https://youtu.be/kl24EHUUepc

הי רוני, אז סמרטוטה את מרגישה? או מלכה?... אודי

04/10/2021 | 13:53 | מאת: חטוליטוש

כבר שנים לא שמעתי את השיר הזה מה שמעלה באמת את שאלת הבגידה נראה לי שזו החלטה לא פשוטה ..להבין להפנים לקבל.. בפעם הקודמת עניתי לך בלי לחשוב פעמים ..כן ..הנושא של בגידה...או קבלה של בעל ששואל דבר כזה . אבי מעולם לא שאל לקח..והלך..והיו לא מעטות..אמי סבלה מאוד לכן הנושא הזה מרתיח אותי.. הוא(אבי)..היה מוציא עליהן כספים ובבית היה חסר אמי היתה לגמרי סמרטוטה ... חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית