תודה סוריקטה ואודי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2021 | 19:40 | מאת: אביב 22

במידה מסויימת מסכימה עם עניין התעודה הפורמלית .וקצת חושפת יותר .. הבעיה מעבר לעניין הכלכלי שהתחום פרוץ וממש מבלבל .. איכות הלימודים טהתעודות השונות .אני מניחה שבהמשך כן אעשה זאת . כרגע הרעיון שלי , לנסות לשלב בתוך מקום העבודה כשימצא. עדין לא מצאתי גם קבוצה . יש לי כן נסיון ותעודות שונות לאוכלוסיה של הגיל השלישי . אבל את האמת לא רוצה יותר לעבוד עם האוכלוסיה הבוגרת וגם לא רוצה יותר לעבוד עם אנשים סופניים . כבד לי מידי .. .. .. המחשבה להתמקד יותר בתחום הלימודים השני שלי והוא תחום השיקום , יש לי נסיון רב בתחום ואני ממש רוצה לשלב קבוצה בשילוב האומנות שזה אחד מהתחומים שלמדתי בעבר . אני חושבת בתור התחלה לנסות אפילו בהתנדבות במידה ואני ירגיש שזה באמת תחום שמושך אותי מעניין אותי ואני מרגישה בו כמו שזה נראה במרחק אני ילך להתמקצע יותר אבל אז אני כבר ידע איזו התמקצעות אני רוצה כרגע זה הכל מעורפל ויותר ממקום שמבקש להאחז ולא לטבוע בריק שנוצר .... .. .. זה מדהים איך היקום מזיז אותנו שננוע ... תודה על המקום הזה אביב

26/09/2021 | 12:41 | מאת: חטוליטוש

היי אביבוש נשמע לי מאוד נכון קודם להתמקצע ולראות אם באמת זה התחום שבו את רוצה לעסוק בהצלחה אהובה חטולית

הי אביב, אני ממש בעד אומנות, בעד טיפול ובעד התמקצעות. תמצאי את השילוב המתאים ביותר, ולכי אתו הכי ברצינות שאפשר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית