לכולם תודה .....אתם בהחלט שם כולכם ♥️

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2021 | 10:51 | מאת: אביב 22

משהו שנכתב למקום אחר אבל הוא כל כך כאן .... פוסט ברוח שונה , אחרי שנה שכתבתי כאן על כל מיני דברים בייחוד מול הכוס הריקה של המערכת , הבורות הסטיגמה של אנשי המקצוע . הפוסט הזה רוצה להזכיר את החצי המלא כדי שנקבל שנה שלמה של גם וגם ויחד . ... ... למי שעוד לא מכיר את הכלי שיוצר איזון בן הריק למלא ..כלי ההודיה . להתחיל את היום עם תודה על היש גם כשהלב כואב והגוף שבור תמיד מרים אותי למעלה . ... ... אז קודם כל תודה לכל מי שקורא כאן נותן פידבק תמיכה עידוד זה נתן המון כוח כל השנה לכתוב , להעיר את הנושא הכל כך לא מדובר הזה הפרעת זהות דיסוציאטיבית. תודה גם לכל מי שקרא ולא מגיב או מסמן שקרא , העיקר שהשקעת כמה דקות מזמנך עבורי ועל זה תודה .. .. בעיקר בימים אלו מול ימי החגים שהם כבדים לכל מי שעברה פגיעה ובטח למי שעברה פגיעה ממושכת מבית . כך או כך זה שם מראות כואבות של ניראות , של שייכות של מי אני ולמה באתי לעולם הזה בכלל . מול זה אני רוצה להגיד תודה לכל אותם אנשים שהושיטו לי יד בדרך מבלי שהכירו אותי בכלל רק כי הם בחרו להיות שם . מתנדבים של סה"ר ששנים החזיקו לי יד ותמכו בי , מתנדבות בקו הסיוע ומכוון ואנחנו ברוח החיובי אז חשוב לי כן לכתוב על מישכן הצליח לגעת וכן הצליח לתמוך להיות לעודד לתת כתף ...במקרה שלי היו הרבה נשים משמעותיות בקו שפשוט היו שם ...ועדין שם עבורי. .. .. כדי לצלוח את הדרך הזו של טיפול ארוך שנים חלק מרשת הבטחון שלי היו ועדין פורומים (כן זה פריהסטורי) אבל יש בי חסד בלב לאותם נשים וגברים שהושיטו לי יד בכמה וכמה פורומים שהייתי בחיי ...כמה מהם הפכו לחברות שלי בלב ♥️♥️♥️♥️♥️ והולכות איתי כבר שנים . .. .. תודה לאנשי המקצוע שתרמו מזמנם בפורומים האלה , נתנו יד וחיזוק ורצפה כל כך רצפה בימים שלא הייתה לי רצפה . .. .. תודה עד בלי מילים למטפלות שלי ולכל אנשי המקצוע שחברים שלי כאן ובכלל ....שבחרתם לטפל בנפגעות ובנפגעים , להיות שם עבורם להילחם עליהם וגם לא לוותר להם ועליהם. כל מי שבוחר באמת בליווי אמיתי של נפגעות מתמקצע לומד כי חשוב לו לדעת יותר לעשות טעויות פחות ולשמור על עצמו , תודה לך ... ולכן כל מי ששם עבורי , אני מוכירה את כולכם אני לא שוכחת אף יד שהושטה ומושטת לי גם שאני בועטת וגם שאני מודה ....בלעדיכם לא הייתי יכולה להגיע עד כאן ... ותודה מיוחדת ולא ממקום נרקסיסטי ....תודה לעצמי , תודה לכל המערכת המופלאה שלי שנמצאת שם כל הזמן מאז ימי התופת יחד ....צומחים וגדלים יחד למקום טוב יותר ...פשוט תודה . תהיו טובים לעצמיכם תהיו טובים לאחר שתהייה לכם שנה נפלאה שנה טובה עם צמיחה והתפתחות שנה של בריאות הגוף והנפש ..שנה של שינה בריאה וחלומות נפלאים :) שנה ללא מכאובים . https://youtu.be/DXscsbuAvRQ

הי אביב, ותודה לך... (כמו שכתבת). אודי

12/09/2021 | 11:26 | מאת: חטוליטוש

אביבוש נשמה ריגשת אותי מאוד כל כך המון תודות ולא שכחת אף אחד תודה לך ששיתפת כל הזמן גם אותנו בתהליך הצמיחה שלך לא מובן מאיליו בכלל !! למדתי המון מדרך ההתמודדות שלך תמיד גם אמרתי לך... שתהינה לך ולכולנו שנה נפלאה ושנת עשיה מבורכת כמו אצלך חטולית

12/09/2021 | 19:26 | מאת: אביב 22

תודה ...מכולם למדתי כל כך ועדין לומדת חיבוק אביב

12/09/2021 | 20:02 | מאת: סוריקטה

את יודעת, אביב, כשרשמת את ההודעה - אמרתי לעצמי שאיני מסוגלת באותו רגע להרגיש תודה. וגם לא כל כך להיעזר. וכמה נורא. יומיים אחר כך הצלחתי קצת תודה למטפל - שבימים ההם האיומים היה מוכן לקבל אותי אפילו פעמיים ביום; למטפל (עם הסיום טיפול שלו, גם כן הוא) שגם עכשיו היה מוכן לקבל אותי (אבל רוצה שאשמור על הכסף שלי); לך, אביב - שהיית שם לרבע שנייה הזאת שחיפשתי כן. מינון קטן. אבל מדויק. ככה. לאנשים בעולם החדש שלי (אלו שהכרתי בעשר השנים האחרונות), שלהם יכולתי לטפטף מעט מהסיפור. לבעלי החיים שהיו איתי תמיד. ובמיוחד כאשר האמון באדם היה בקרשים. לצמחים שהתבססו בגינה. הו - חתיכת משפט לפרשנות. לחברות שכאן ולאפשרות לכתוב, כי הסיפור עדיין חנוק וממודר מאד. הנה, הצלחתי גם אני קצת, בדרכי השונה. סוריקטה

13/09/2021 | 20:51 | מאת: אביב 22

ריגשת מאוד ותודה שכתבת שראית שהיית אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית