סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2021 | 08:50 | מאת: אביב 22

נכנסתי לרגע וראיתי את ההודעה שלך . תנחומי מכל הלב אתך בלב , יודעת כמה מורכב ולא פשוט . חיבוק אם נכון לך אני כאן אתך

01/09/2021 | 12:31 | מאת: סוריקטה

תודה, אביב, תודה על התגובה הלבבית והנוגעת. חיכיתי לך. מורכב זו מילה פשוטה. איזו תסבוכת זו. והרי את יודעת. מבולבל, אבל אולי גם יתחיל להסתדר, אחרי, וואו, כמה שנים. בזכות אחי הטוב גם. ונפרדתי. זה היה. הבדידות קשה וגם הסיפור הקבור. היום אני לא בשבעה. מרחק קורונה. היה מאומת קורונה. ואני נבדקתי ויצאתי שלילית. שלך, ובאמת תודה. סוריקטה

01/09/2021 | 17:34 | מאת: אביב 22

אל תישארי לבד תנסי עד כמה שתוכלי לא להבלע לתוך הריק של הסופש והחג . כן הקורונה הזאת הייתה גם בסמוך אלי בסיטואציה דומה .... ובכל זאת צאי לגינה לחצר ..בכנות אומר לך המורכבות ברורה לי אני פוחדת ממנה וכבר שנים מדברת אותה לגבי , ברגע ש.. תשמרי עלייך יקרה תשמרי לא ליפול לתוך הבור השואב המוחק שמעלים אותנו ...בבקשה תושיטי יד רגע לפני ...אנחנו כאן ♥️ וכן יש גם אנשים טובים בחוץ . אתך בלב אביב

01/09/2021 | 19:23 | מאת: סוריקטה

הי אביב מותק, כן, קצת התקפלתי. שמרי גם את על עצמך, טוב? ליל מנוחה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית