אודי וכולכם הי......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2021 | 19:07 | מאת: .במבי פצוע..

אודי וכולכם, מתגעגעת.... מבקשת לאחל לכולנו שנה טובה, מבורכת, בריאות טובה ואיתנה, מאחלת שנרגיש את הטוב והאור שבנו, מאחלת שגם הסובבים אותנו ירגישו את האור והטוב.. מאחלת שהאור והטוב יגבר בעולם כולו. שנה טובה ומתוקה ! שלכם, במבי

הי במבי, טוב לשמוע אותך, ושתהיה שנה נהדרת גם לך ולכולנו. אודי

31/08/2021 | 17:44 | מאת: מיכל...

במבי המהממת. גם אני מתגעגעת אלייך. מוזמנת לשתף. שנה טובה ומתוקה, שיתגשמו משאלותיך לטובה.

31/08/2021 | 21:02 | מאת: אביב 22

שתהייה שנה טובה ומתוקה גם לך

01/09/2021 | 12:58 | מאת: סוריקטה

הי במבי, אני כרגע בעיקר בקטע של תכלה שנה וגו. שנה ארורה. הסיום טיפול הזיפת הזה, הניסיון התעלולי של אבא, המוות של אמא, וכל חולי הקורונה שכבר מוכרים הרבה יותר מקרוב. בא לי לכתוב מילים גסות. ננסה להפריח חירות ואור. תהא שנה, סוריקטה

01/09/2021 | 14:57 | מאת: חטוליטוש

מתוקה שאת שנה טובה ומבורכת גם לך ומקווה שנראה אותך כאן לעיתים קרובות יותר את חסרה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית