עצוב וכואב אך גם שונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2021 | 12:57 | מאת: חטוליטוש

טוב הבן שלי עדיין לא קיבל גט הכל נתעכב אך מקווה שזה רק לטובה מה שכן כלתי המתגרשת לקחת אץ המיוחדת שלי ונסעה לה מהבית כלומר זה נראה שעזבה מפני שכבר הלכה לרשום אותה בבית הספר החדש שם תלמד כואב..מפני שלא נוכל לראות אותה "בתכיפות" כמו שכביכול היינו יכולים מפני שגרה די קרוב אלינו וכעת ..מי יודע מתי שוב נראה אותה אך גם שונה..מפני שכבר לא תוכל להעליל על הבן שלי עלילות שווא...!! אולי הכל באמת רק לטובה 🙏🙏🙏 נשאר באמת רק לקוות לטוב מעתה ןהלאה כן רואה חצי כוס מלאה אך היא כןאבת נורא חטולית

30/08/2021 | 19:17 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה באמת עצוב אבל כן תוכלי לראות אותה, לא באותו תכיפות אבל עדיין תוכלי לראות אותה שזה לא מובן מאליו... איתך חטולית יקרה

הי חטולית, יפה שאת מדגישה את חצי הכוס המלאה, מבלי להתעלם מהכאב. נראה לי חשוב ומועיל. אודי

31/08/2021 | 21:05 | מאת: אביב 22

עצוב כואב ליבי אתך יקרה אני מאוד מאמינה שבסוף דברים מסתדרים רק לעיתים הדרך לשם ארוכה סבוכה ולא פשוטה . מאחלת לך ימים קלים יותר חיבוק אביב

01/09/2021 | 14:53 | מאת: חטוליטוש

ינשופית מתוקה שלי ואביבוש תודה בנות על המילים החמות שלכן שיהיה חג שמח כמה שרק אפשר ותודה גם לך אודי על מילותיך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית