אודי וכולם.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2021 | 06:35 | מאת: מיכל...

היי, אני בתוך כל ההכנות, עסוקה מאוד. יש בזה משהו מרגש ומשמח כל כך. התחלה חדשה. מאחלת לעצמי הצלחה ;) ולכולם לחיי ההצלחות והתחלות חדשות, שנה חדשה טובה ומוצלחת. . שנעז, שנפרח ונפתח אל העולם שיש לו הרבה מה להציע. שנת לימודים פורייה לכל מי שיש לו ילדים בסביבתו ומלווה אותם לאורך הדרך.. שנת לימודים טובה, ללא בידודים והפרעות בדרך.... המון הצלחה לדור הצעיר.

30/08/2021 | 12:49 | מאת: חטוליטוש

היי מיכלי שנה טובה ןמלאה רק בטוב תודה על הברכות חטולית

הי מיכל, אכן, מצטרף לאיחולים, ומקווה לשנה מצויינת שתהיה לנו. אודי

31/08/2021 | 21:03 | מאת: אביב 22

שתהייה שנה טובה ומבורכת והתחלות קלות וטובות

01/09/2021 | 14:55 | מאת: חטוליטוש

שפע ברכות גם לך לשנה החדשה תודה על כל מה שכתבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית