אני לא יכולה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2001 | 22:54 | מאת: שירי

שלום, אני במצוקה נפשית כל כך קשה,כל כך הרבה דברים רעים קורים לי בשבים האחרונות,היום גם הרופא אמר לי שכנראה שאני חולה בלופוס, אני בסיוט ואני לא ישנה,הלוואי והייתי מתה,אין סיכוי שיקרה לי דבר כזה טוב...

14/06/2001 | 23:32 | מאת: שרון

קודם כל הגעת למקום הנכון.......וזה הדבר הכי טוב שכרגע יכול לעזור לך לעכל את כל מה שעובר עלייך יחד עם אנשים קשובים ואנשי מקצוע נכונים בכל רגע . המשפטים מביעים סערת רגשות אבל מעט מאוד מידע.....אם מתחשק לך לשתף ולנסות לפרוט לפרוטות ולהתחיל להתגבר יש כאן אוזניים קשובות.........והרבה רצון טוב.

15/06/2001 | 00:21 | מאת: שרה

שירי שלום וברוכה הבאה, מה זה לופוס???????????. כמה זמן את כבר ככה? אני מקווה שמחשבות על מוות ישארו בגדר מחשבה ולא יותר מידי, תוציאי את כל הכעס ותיסכול בתוך הפורום תרגישי טוב, שרה

15/06/2001 | 06:13 | מאת: ד"ר אבני עמי

מה עם לקבל עזרה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית