ל - א - ו - ר - ה !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2001 | 16:44 | מאת: אביב

היי אורה, מקווה שלא תפספסי את ההודעה הזאת, קיבלתי את האימייל שלך ואת טועה, אני לא מי שכתבת שם, אני לא ר'. אין לי מושג מאיזה הודעה שלי אל אנג'ל קיבלת את הרושם הזה, אבל זאת לא אני, ואנג'ל באמת יכולה להעיד על כך מאחר והיא דיברה עם שתינו. קראתי דברים שהיא כתבה בפורום האחר, וגם הפרטים שלנו ממש לא דומים, לא הגיל ולא העיסוק ולא בכלל.. אז במלוא הכנות, זאת לא אני. ובקשר לחלום, לא סתם שאלתי איפה את היית, היתה לי הרגשה שבתחושה שלך את קצת בחוץ, קצת אאוטסיידירית, כמו שכתבת, אבל האמת היא שמהמקום שלי, מהיכן שאני רואה את הדברים, זו רק ההרגשה שלך ואולי הפחדים שלך, אבל אין בזה הרבה מן המציאות. כי איך שאני רואה כאן את הדברים המתנהלים, את משמעותית ומרכזית, ובכלל לא בחוץ, ההיפך - במקום די טוב באמצע.. אז סתם, נקודה למחשבה. שיהיה לך המשך יום כייפי, שלך אביב.

14/06/2001 | 23:35 | מאת: אורה

טעות שלי!!!!!!!! מתנצלת אם פגעתי כניראה שלא הייתי מספיק מודעת למה שאני אומרת ראיתי את השם הזה לא בהודעה של אנג'ל אלא בהודעה של מכר שלה שנכנס יום אחד לפורום וקצת ליכלך, אבל לא ידעתי שלשם הזה יש קונוטציות שליליות וחשבתי שזאת את מצטערת מצטערת מצטערת ובקשר למקום שלי, אני לא בטוחה שזה קשור לרגשי נחיתות, יותר אולי לפחד ולצורך בהגנה מין צורת מחשבה כזאת של "נכון עכשיו הם אוהבים אותי, אבל מה יהיה אם אומר משהו שיגרום להם להפסיק לאהוב אותי. אם אהיה במרכז, ניזונה לחלוטין מאהבת הקהל הרי שהפגיעה תהיה טרגית הרבה יותר מאשר אם במילא אני בפינה (זאת שסמוכה לדלת) ויכולה לברוח במקרה של "אסון". בגדול ברור לי שיש לי מה לתת ולתרום ושאני אהובה תמיד על חלק מהאנשים, אבל מה יקרה אם זה יפסק? אני שוברת את תדמית הנערה הבריאה והאופטימית שפיתחתי לי כאן שמת לב? איך היה היום שלך? אכלת עם חברה בחוץ או לבדך? יצא לך קצת להנות מהשמש?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית