הי אודי וכולן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/07/2021 | 22:39 | מאת: -חנה

גם אני פה לרוב קוראת ומגיחה ולא תמיד כותבת... כשקראתי את ההודעה שלך תהיתי מה אני חושבת... מצד אחד המקום הזה מיוחד וחשוב לי הרבה מאד זמן, גם אם לא פה באופן עקבי . מצד שני, אולי המקום הזה לפעמים בא על חשבון החיים האמיתיים שלי ועוד מחשבות לא מסודרות שעלו לי בהקשר של 'לסגור' את הפורום. בינתיים שמחה לראות שממשיכים כרגיל(: וכן גם ההודעות של אמצע וסוף שבוע גם בלי הודעות שלנו הן חשובות עבורי ונותנות לי הרבה אז תודה אודי שאתה עדיין פה ומאפשר את המקום הזה

הי חנה, בסופו של דבר הפורום תלוי (גם) במשתתפים, והמקום מתאפשר (גם ) בזכותכם/ן. אודי שמח ש

09/07/2021 | 08:24 | מאת: -חנה

תודה אודי על המקום המיוחד ועל כל מה שאתה נותן לנו פה . מעריכה מאד!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית