בכנת. צריכה עזרה. הסתבכתי עם עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2021 | 13:43 | מאת: רוני

אני מכורה לכדורי שינה. לוקחת גם באמצע היום.. לא נרדמת בלעדיהם ומעלה כך הזמן את המינון. לאן עלי לפנות?מחפשת מענה לא אישפוז.

הי רוני, קודם כל - לרופא המשפחה. הוא לדעתי יוכל לתכלל את התמונה ולכוון נכון. אודי

06/07/2021 | 07:02 | מאת: סוריקטה

הי רוני, את אותה רוני שכותבת פה, נכון? את הרי מכירה אותנו, את המקום, ויש לך טיפול (נכון?) ואיכשהו נראה לי שיש בך אזורים שיודעים לקחת אחריות וגם יודעים לחלוטין מה לעשות. משערת שכתבת מתוך ניתוק ותלישות ואובדן אוריינטציה. כאילו אינך זוכרת אפילו את הפורום וההיסטוריה שלו. אותנו. את הטיפול. את החוץ. כאילו 'הדיבוק' / 'הפיצול' כתב פה, ולא את. כאילו 'הדיבוק' גם מסית אותך לקחת כדורים באמצע היום כביכול בלי קשר. מקווה שתוכלי להיעזר. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית