אב מודאג !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2001 | 01:15 | מאת: אבי

הבן שלי תלמיד בכיתה ח' , תלמיד טוב משקיע בלימודים. שמתי לב שלאחר מבחן כלשהו הוא לא זוכר מה היו השאלות בכלל בבחינה ! אני בקושי מצליח לחלץ ממנו תשובה כללית לשאלה האם הבחינה היתה לו קלה\קשה. מה דעת הפורום, וכיצד עלי לנהוג .

14/06/2001 | 13:16 | מאת: לאב המודאג

שלום אבי- נראה לי שיש שתי אפשרויות. האחת, שהילד באמת לא זוכר את מה שהיה בבחינה. אם לילד יש בעיה בזכרון- תוכל לדעת לפי השגיו בבחינה. לא נראה לי שזו בעיה, אחרת היית שואל על דברים אחרים... אפשרות אחרת היא שהילד, כבר גדול- בכיתה ח', לא רוצה לשתף את אבא בשאלות הבחינה. הוא נכנס לגיל ההתבגרות, ובגיל הזה תופסים מרחק מההורים. אם חשוב לך לשמור על קשר איתו, נסה לשים במוקד הקשר עניינים אחרים, שאולי מעניינים אותו יותר מבחינות בבית הספר. בהצלחה.

14/06/2001 | 23:50 | מאת: adi

לאה, נכון. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית