אביב...!! :-))))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2001 | 00:51 | מאת: מישהי

לפי הכותרת ודאי הבנת שקיבלתי את שק הסמיילי ששלחת לי... :-) :-)))) אלף תודות!! מצב הרוח הרבה יותר טוב, במיוחד משום שיום שישי מתקרב בצעדי ענק...!! את בודאי תראי את ההודעה הזו רק בבוקר, אבל - רציתי לומר שלא אחרת בתגובה: היא הגיעה בדיוק בזמן, למנוע ממני לשקוע...את יודעת לאן. אני אהיה כאן שוב מחר בסביבות הצהריים, אולי אפילו יצא לנו להחליף כמה מילים. אם לא, אשאיר לך מסר. בכל מקרה - נדבר ביום שישי בבוקר? חיבוק גדול ממני, ו...שיהיה יום מקסים!! אוהבת, מישהי

14/06/2001 | 01:06 | מאת: אורה

לילה טוב שיהיה לך ספרי קצת מה עובר עלייך אם בא לך

14/06/2001 | 01:08 | מאת: מישהי

וואו, כמה זמן לא דיברנו! איזה כיף שאת כאן עכשיו. אני בסדר בסה"כ, היו כמה ימים קשים, אבל... הם עברו (אני מקווה...) מה אתך? איך עברו הימים האחרונים? אשמח אם תכתבי! מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית