אני מיוואשת..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2021 | 03:29 | מאת: ינשוף

מעל שנה אני לא מצליחה להתחבר לחלקים . המטפלת אומרת שאני צריכה לרצות להתחבר ואני רוצה אבל אין שום התקדמות. הקורונה לא עזרה. ועכשיו אני חושבת לוותר ולהפסיק לרצות כי זה רק גורם ל תסכול ויותר יאווש. כבר לא יודעת מה לעשות בטיפול. בבצלחה בכנס אודי. תודה על כל התמיכה במהלך השנים

06/06/2021 | 16:37 | מאת: סוריקטה

ינשופית יקרה, חושבת שכבר אמרתי - לדעתי אי אפשר בכוח. אדרבא - האילוץ יכול להגדיל את ההתנגדות. תארי לך שאני בכלל לא ידעתי שיש חלקים בתחילת הדרך. ושנה, לתפיסתי ובקצב המוכר לי, היא זמן די קצר אפילו. בחמימות, סוריקטה

הי ינשוף, כמו שאמרה סוריקטה - לאט ובלי לחץ. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית